reclamebureau nijmegen kenmerk creatief bureau wijchen kantoor ontwerp babs

Een merksessie als basis voor jouw merkstrategie

Een goed begin is het halve werk! Sterker nog: tijdens een merksessie leggen we een sterke basis voor jouw merk. Tijdens een brainstormsessie komen we tot de kern van jouw merk. Een creatief maar vooral leuk proces! 

  • Een jong en enthousiast team van specialisten 
  • Ruim 10 jaar ervaring en dik 150 merken op de teller
  • We duiken écht in jouw merk
  • Anders dan anderen: herkenbaar uit duizenden!

Wat maakt jouw merk uniek?

Tijdens een brainstormsessie van 2 á 3 uur duiken we samen in jouw merk. Waarom is jouw merk anders dan anderen? Het is een creatief proces, waarbij het niet erg is als je dit zelf nog niet precies weet. We zitten samen in dit proces en stellen de juiste vragen om een sterke basis te leggen voor jouw merk.

Merksessie & Merkstrategie 
Een merksessie gaat vooraf aan het maken van een merkstrategie. De ideeën uit de merksessie vormen de basis voor de merkstrategie. Tijdens de merksessie gaan we echt in op de vragen: Wat draag je uit? Wat zijn de fundamenten van jouw merk? Wat maakt jouw merk uniek? En tijdens de merkstrategie vormen we dit om tot een concrete branding strategie. 

Kenmerk ontwerpbureau

Onze werkwijze

Met een team van energieke, enthousiaste designers en strategen gaan we op zoek naar de kern van jouw merk. We zorgen dat je je thuis voelt en alle ideeën zijn welkom, niets is ons te gek! Na dit creatieve proces brengen we orde aan in de chaos en komen we tot een sterke basis voor jouw merk. Dit vormt voortaan het fundament voor jouw strategie en merkuitingen.

1Kennismaken
Lees verder
We leren jou en jouw merk graag kennen.
2Merksessie
Lees verder
We gaan een paar uur met elkaar zitten en komen samen écht tot de kern
3Structureren
Lees verder
We scheppen orde in de chaos en maken van de uitkomsten van de sessie een mooi geheel.
4Presenteren
Lees verder
We presenteren de uitkomsten van de merksessie met ons kenmerkende enthousiasme!
5Vragen of opmerkingen?
Lees verder
Toch nog iets dat je wilt bespreken? Geen probleem, alles mag.
6Merkstrategie
Lees verder
Klaar voor de volgende stap? We gieten de uitkomsten van de merksessie graag in een sterke strategie!
Previous
Next

Onze producten

We doen het graag elke dag een beetje beter en kunnen je hierdoor blijven verrassen. We doen nog veel meer dan het organiseren van een merksessie: met onze diensten kunnen we van A tot Z helpen om jouw merk op de kaart te zetten. Als ontwerpbureau helpen we je ook aan krachtige merkuitingen, een effectieve website en opvallend drukwerk. Dit alles doen we het liefst nét een beetje anders.

Merkstrategie | Merkanalyse

De logische opvolging van jouw merksessie: hoe breng je jouw merkfundamenten naar buiten? De input uit de merksessie wordt omgevormd tot een effectieve strategie waarmee je een ijzersterke indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Ons team helpt je jouw merk op een creatieve en uitdagende manier onder de aandacht te brengen met allerlei verschillende merkuitingen.

Brandbook | Logo

Op een consistente manier communiceren is erg belangrijk. Zo wordt jouw merk meteen herkend. In een brandbook laten we de identiteit van jouw merk terugkomen. Dit biedt handvatten zodat jij consistent kan communiceren met je doelgroep. Een strak logo, kloppende huisstijl en aansluitende tone-of-voice vormen de basis van jouw brandbook.

Webdesign | Webshop

Een webshop of website vormt de basis voor jouw online aanwezigheid. Hij moet goed bij jouw doelgroep passen omdat het vaak het eerste is wat mensen te zien krijgen als ze je opzoeken. Je hebt immers maar één kans op een ijzersterke eerste indruk! Bij Kenmerk is het ontwerpen van jouw webshop of website in goede handen. Onze creatieve designers denken met je mee en verrassen je met een uniek én kloppend design. We hebben een sterke focus op het creëren van een optimale customer journey, conversie en gebruiksgemak. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Drukwerk | Flyer laten maken

Een aanbieding onder de aandacht brengen, jouw naamsbekendheid vergroten of gewoon overal herkenbaar zijn? Dan biedt een flyer misschien de uitkomst. We laten deze naadloos aansluiten bij jouw doelen. We hebben hiervoor alles in huis: van designers tot aan drukwerk-toppers. Bij Kenmerk is jouw flyer in creatieve handen! 

Ons portfolio

Technom bus - autobelettering ontwerp

Technom

Dankzij Kenmerk hebben wij nu een duidelijke merkstrategie met passende branding. Bij Technom betrekken we dit enthousiaste, kundige team inmiddels standaard bij iedere vorm van interne of externe communicatie.

Mark Scheepstra
Founder, CEO of Technom

huisstijl-laten-maken-kenmerk-wijchen-nijmegen-staxxer

Staxxer

Staxxer maakt Europese BTW administratie makkelijk en betaalbaar. Kenmerk wist ons een huisstijl te geven die deze simplicity uitstraalt. Ze maakten al onze merkuitingen inclusief website en ons dashboard-ontwerp. 

Ties den Dekker
CEO of Staxxer

reclamebureau-kenmerk-wijchen-nijmegen-apptor-case-branding-huisstijl

Apptor

Je kan wel stellen dat een ontwerpbureau creatief is als ze voor een bedrijf wat app’s bouwt aankomen met een dino-thema en de naam Apptor, gebaseerd op Rapptor. Nog altijd krijgen we veel complimenten over onze opvallende huisstijl. 

Thomas & Rinke
Oprichters Apptor

Stuur ons een appje!
Google Beoordelingen
js_loader